söndag 8 november 2009

Boktipset


Jag har genom åren samlat på mig en hel del design- och inredningsböcker. Även konstböcker tar upp en stor del i bokhyllan. I veckan så sorterade jag för att få utrymme för fler böcker. Hittade då en favorit som har några år på nacken – Ilse Crawford, Home is where the heart is?

Ilses bok är huvudsakligen en filosofisk bok med vikten lagd på hur vi lever och hur viktigt det är med vila, aktivitet och välmående. Där är hemmet en viktig del i våra liv. Boken innehåller många fina bilder men består även av tänkvärda texter där Ilse resonerar runt hur vi bor och lever våra liv.

Ilse Crawford är en inspirerande och väldigt duktig inredningsarkitekt och produktformgivare som har många fina inrednings- och designuppdrag på sin meritlista se mer av dom på hennes snygga hemsida Studio Ilse. Missa inte heller Ilses första bok, Sensual Home. Den har också en paradplats i min bokhylla. Blir du nyfiken och vill se ett av hennes jobb live så kan du besöka Mathias Dahlgrens matbaren på Grand Hotell när du är i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar