lördag 1 januari 2011

Årets sista dag


Årets sista dag tar vi det rätt lugnt och vi promenerar genom Central Park från Harlem Meer ner till västra sidan och 72th Street.


Trots snö och mängder av tövatten så motionerar New Yorkborna i sin älskade park och vi får se alla typer av joggingstilar, racercyklar och rollerblades.


Jag får närstudera San Remo Building som är en imponerande fastighet.


Från West 72st Street går man rakt in på Strawberry Fields och John Lennons minnesplats Imagine. Här har någon lagt ut små kakor runt peacemärket och turisterna trängs runt för att ta foton.


Ett nygift par på väg in i parken för fotografering?


Vi hinner gå i lite affärer och jag trillar in på Bed Bath and Beyond på Broadway och fascineras av rulltrappan för bara varuvagnen.


Längre ned på gatan ligger en rolig inredningsaffär, West Elm och här verkar det vara skandinaviska designböckerna som gäller.


Pottery Barn är det reabord i entrén på allt julpynt så här dagarna efter jul.


Maken passar på att gå in på den stora leksaksaffären för vuxna, Apple Store och köper sig en årets leksak, ett stycke iPadda!Skymmningen faller och det är dags att bege sig hem till lägenheten för att vila och klä om inför nyrårsafton som ska firas ute på stan och startas med hummermiddag på Aqua Grill i SoHo. Årets sista dag är snart slut om några timmar.

1 kommentar: