onsdag 27 november 2013

Köpa en angoratröja?

Tänk en gång extra innan du köper en angoratröja till ett billigt pris (gäller även dyra angoratröjor. Acne har dragit in alla sina). Läs på etiketten var den är gjord och tala om det för expediten innan du hänger tillbaka den på galgen. Sånt här gör mig ledsen och illamående. Eller förresten, allt som vi sätter på oss som djur far illa av gör mig ledsen och illamående. Någon dag tar jag upp köttdebatten också ...

4 kommentarer:

 1. Mållös. Vågade inte spela upp filmen. Det räckte liksom att läsa texten. Grymt, grymt, grymt. Som tur är gillar jag inte riktigt angora. Ska genast sprida budskapet. Tack!

  SvaraRadera
 2. Annelie, jag orkade inte heller se filmen, det räckte med att höra skriket på SR nyheterna på radion i dag ... Jag blir så illa berörd.

  SvaraRadera
 3. Det här är tredje gången jag skriver nu. Ta bort de andra kommentarerna om dem kommer med ändå. Jag brukar se det mesta som visas men den här filmen fixade jag inte.

  SvaraRadera
 4. LiseLotte, det verkar vara något krångel med blogger och meddelande. Har också problem när jag ska svara på kommentarer. Både Blogger och Angorainustrin suger!

  SvaraRadera