måndag 15 september 2014

Villa Augustus

Om du tar och korsbefruktar Rosendals trädgård och systrarna Voltaire, slänger in ett hotell och en större restaurang så får du Villa Augustus i Holland. Här kan du bo i det gamla vattentornet eller boka ett rum med egen uteplats i trädgården. Här odlas det blommor och grönsaker som serveras i restaurangen eller säljs i butiken (som du i princip kan shoppa ihjäl dig i). I somras när jag var på besök hos min kompis Katti i Amstelveen så fick jag ock Klara också träffa den trevliga amerikanskan Stacy som bor i Amsterdam. Hon tog med oss på en heldagsutflykt till Dordrecht och Villa Augustus. Vädret var strålande, sällskapet trevligt, vår lunch god och omgivningarna fantastiska.

Här kommer en bildkavalkad från ett härligt ställe. Själva hotellet i det ombyggda vattentornet har även en konferensanläggning och i ett vackert växthus bredvid finns festlokal att hyra.
Hit vill jag åka igen och själva Dordrecht, utanför trädgården, är väl värd ett besök i sig själv. Det blir nog till att boka en weekendresa snart. Läs mer om Villa Augustus här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar