tisdag 5 maj 2015

Vackra kvinnor vid en sjö

Bättre sent än aldrig, var det någon som sa. Här kommer äntligen den utlovade bildkavalkaden från mina härliga dagar i Italien!
 
Den italienska byn Trevignano Romano ligger knappt 5 mil utanför Rom vid sjön Lago di Bracciano. I fyra härliga dagar får 19 slitna och vinterglåmiga kvinnor njuta av den italienska våren, den vackra naturen och av Stinas fantastiska hus ovan sjön, Villa Nova

Här följer en bildkavalkad från våra härliga dagar!


Min roommate Kari och jag installerar oss i vårt rum.

Vi fick ett room with a view ...

... och egen loungeavdelning!

Vi blev inkvarterade i det fina gästhuset med eget kök ...

 ... och vardagsrum. Är du nyfiken på hur resten av huset ser ut så köp senaste numret av ELLE Decoration (nr 4) och se reportaget om norska inredaren Hanne Poli och hennes hem. Hanne både bor i Trevignano och inrett Stinas hus. Stilen är lixom igenkännbar.

Första kvällen med gänget och "Prosecco Hour" på altanen. Innan middagen.

Skymning och skir vårgrönska med utsikt ut mot sjön Bracciano. På bilden saknas Julian Sands i rollen som George Emerson.

Nypa-sig-i-armen-vacker-kväll på Villa Nova.

Vår fina värdinna Stina.

Det är lyxigt att sätta sig vid dukat bord och bli serverad en fantastik italiensk fyra rätters varje kväll. En riktigt "husmorssemester" med andra ord!

Och dom som gjorde det möjligt och även tog hand om disken var Alberto & Ika, vår kock och vår frukost- och kvällsvärdinna. Stort tack för det! Ika hälsar att dom INTE är ett par. Det var viktigt att framföra det.

Här är Alberto & Ika in action i köket.

Vi är 19 till bordet.

En Britta, trött, mätt och nöjd (och lite berusad).

Ute i vårnatten hör jag sorlet från middagen och kontemplerar lite inför morgondagen. Fortsättning följer. Stay tuned.
2 kommentarer: